• Bize Ulaşın

    +90 312 911 3 678

  • Çalışma Saatleri

    Hafta İçi 9.00 - 17.30

TURNİKELER

Turnikeler, korunan geçiş yollarında, binalarda ve dışarda (çatı altında) yaya erişim kontrolü için tasarlanmıştır ürünlerdir. Turnikeler, yaya trafiği ve kişisel erişim kontrolü ve elektronik sistemleri ile işbirliği içindir.  Kontrol cihazları (diğer bir deyişle, kart okuyucu, parmakizi, elektronik kontrol, infrared uzaktan kumanda) Turnikeye bağlanabilir. Cihazlar sürekli çalışma için tasarlanmıştır ve yaya trafik bölgelerinin yoğunluğunda kullanılabilirler. Cihazın ana uygulaması havaalanlarında yaya trafiğini kontrol etmek (örneğin yetkili personel sadece geçitlerin yanı sıra yolcu trafiğini yönlendirmek ), metro/tren istasyonlarında (örneğin bilet kontrolü / erişim kontrolü ve yolcu trafiği), erişim kontrol noktalarını desteklemektir (Örneğin spor tesisleri, gösteri tesisleri, sergiler, tiyatrolar, sinemalar), çalışma yerlerinde (örneğin, fabrikalardaki, ofislerdeki özel alanlar) erişim ve zaman kontrolü için kullanılmaktadırlar.

KANATLI TURNİKELER

Turnikeler, doğrudan kontrol altındaki binanın içinde, yaya trafiğinin yüksek yoğunluklu kesimlerinde yaya erişim kontrolü için sürekli çalışmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Turnikeler, elektronik sistemler ile sürekli olarak denetlenmektedirler.

TAM BOY ( TAM YÜKSEKLİKLİ ) TURNİKELER

Sıkı erişim kontrol seviyesi uygulanarak korunan alanlarında kullanılmak üzere trafik kontrolü için tasarlanmış yüksek bir güvenlik kapısıdır. Bir işlemci sistemi, tarak hareketi desteği, iki yönlü mekanizma, diyot piktogramları, acil kilit açma özelliği vardır.