• Bize Ulaşın

    +90 312 911 3 678

  • Çalışma Saatleri

    Hafta İçi 9.00 - 17.30

oyun makinası için KARTLI SİSTEM

Mifare kart temassız veri alış verişi yapabilen RF sitemi ile çalışır. 1K kapasiteli kartlara yazılan kredi tutarı jeton kanalı yerine takılan Mifare temassız kart okuyucu  tarafından kartta bulunan krediden düşülür. Sistem Online olarak çalışır. Kredi yüklemesi USB üzerinden bağlanarak okur yazar Mifare temassız kart okuyucu lar tarafından yapılmaktadır. Sistem bilgisayar üzerinden kumanda edilebilmekte ve e-mail atabilmektedir. Günlük işlemler veri tabanına kopyalanarak arşivlenmektedir.

        Bilgisayar yazılımı genel kullanılmak üzere tasarlanmış olup kullanılacak alan için özel olarakta tasarlanabilmektedir.Yazıcı ünite ile Pc arasındaki haberleşme USB kablo üzerinden sağlanır.

Kullanma mantığı manuel kullanımla aynıdır. Eklenen butonlar ile PC için özel tasarlanmış fonksiyonlara giriş yapılmaktadır. Her Kullanıcı kendi şifresi ile giriş yapabilmektedir. Kullanıcıların yetkileri admin tarafından belirlenmektedir.

Bilgisayar üzerinden yapılan satışların listesini gösterilmekte olup, bu ekranda tüm işlemler listelenir. Microsoft Ofis paketinde bulunan ACCES programı ile daha detaylı inceleme ve raporlama yapılabilir. Raporlar otomatik olarak e-mail adresinize gönderilir, yada istenilen tarih saat bazında ayarlanarak manuel olarak rapor alınabilmektedir.

Bir yada daha fazla cihazın, en son alınan rapordan sonra yaptıgı satış miktarı belirtilen adrese e-mail olarak gönderilir ve veri tabanına arşivlenmektedir.

Rapor alınmaya başlanıldığında sistemde bulunan tüm terminallerden  cihazın kimlik bilgileri ve hasılat tutarları otomatik olarak alınarak kaydedilmektedir.

Girilen e-mail adresi / adresleri kullanarak belirtilen adreslere Toplam tutarlar ve günlük hasılatı mesaj atar. Gün ve saat ayarı yapılırsa otomatik olarak e-mail atılır.

Girilen TL / $ / € karşılığı verilmek istenen kredi miktarı bu tablo ile düzenlenerek, ilgili modüle transfer edilir.  

Kart yazma ünitesi USB Bağlantı ile çalışabilmektedir. Yazma ve okuma yaparken kartın cihaz üzerinde bulunması gerekmektedir. Cihaz manyetik alan etkilerinden korunmalıdır.

Mifare temassız kart okuyucu  metal gövdeye tuturulması durumunda, manyetik alan kaybolacağı için okuma yazma yapılamaz. Mümkün olduğunca metal aksamdan uzak tutulmaya çalışılmalıdır. Besleme voltajının ve akımının daha düşük olması durumunda ekranda yazı görünür fakat okuma yazma işlemini gerçekleştiremez.                                                                                   

Bu ünite jeton kanalı yerine kullanılmakta olup çalışma mantığı aynıdır. Çıkışında bulunan kablolar ile besleme ve sinyal bağlantıları yapılmaktadır. Çalışma voltajı 5 V DC aralığındadır. Çıkış şekli “NO”, tetik zamanı ise 5-200 ms aralığında ayarlanabilmektedir.

Cihaz üzerinde bulunan  ekran müşteriyi bilgilendirmek ve ayarları yapmak için kullanılmaktadır. Satış terminalinde proğramlanan kartları okutarak reklam yazısı ve düşülmek istenen kredi miktarı ayarlanabilir.

Jeton sinyali zamanı bazı oyun makinalarında makinelerde farklı olmaktadır. Jeton sinyal zamanı ayarlayıcısı olarak yüklenen kart cihaza yaklaştırıldığında ekranda ayarlı zamanın yükselerek artığı görülür. İstenilen zamana ulaşıldığında kart uzaklaştırılır. Böylece 5-200 ms arasında jeton sinyal zamanı ayarlanmış olur.