• Bize Ulaşın

    +90 312 911 3 678

  • Çalışma Saatleri

    Hafta İçi 9.00 - 17.30

                                

 Uzaktan sıcaklık ve nem ölçümü ( GSM ve GPRS ) Ayarlanan sıcaklık ve nem seviyeleri aşıldığında cep telefonuna SMS ile uyarı

            İlaç dolapları, kan dolapları ve endüstriyel soğutucular için otomatik sıcaklık ölçümü, ayarlanan değerler geçildiğinde SMS ile uyarı

            Uzaktan pompa kontrolü, - SMS göndererek uzaktan pompa çalıştırılır / durdurulur, çalışması takip edilebilir.

            Uzaktan su deposu kontrolü - Depo su seviyesi SMS olarak gelir, pompalar cep telefonu ile SMS atarak devreye alınabilir.

Seralar için , uzaktan sıcaklık denetimi, sıcaklık düştüğünde SMS ile uyarı, uzaktan cep telefonu ile ısıtıcı kontrolü yapılabilir.

           Seralar ve tarlalar için, cep telefonundan SMS atarak, uzaktan sulama ve ilaçlama yapılabilir. 

           GSM / GPRS üzerinden Geniş bir kullanım sahasına sahip olan bu ürün, endüstri, sağlık, haberleşme, enerji, meteoroloji, ve güvenlik  sektörlerinde yaygın bir uygulama alanına hitap ediyor.Üzerinde 8 adet digital giriş, 8 adet digital çıkış ve 4 adet  Analog giriş bulunan kontrol terminali, aynı zamanda bilgisayar bağlantısı için RS232 seri haberleşme arabirimi bulunduruyor.

          900MHZ ve 1800MHz GSM bandında çalışan terminalin, analog kanallarından sıcaklık, basınç, akışkanlık, nem, voltaj, akım ve benzeri değişkenler ölçülebilir. Cihazın digital girişleri sayesinde sayım yapılabilir, kapı senörleri bağlanarak kapıların açık kapalı durumunu tespit edilir, elektrik gaz sayaçlarından bilgi alınabilir , akışkanlık ölçümü yapılabilir. Cihaza ölçüm kanalına ilişkin alt ve üst alarm değerleri tanımlanabilir, bu limitler aşıldığında veya digital girişlerden birisi konum değiştirdiğinde , cihaz kullanıcının belirlediği telefon numarasına SMS atarak durumu bildirir.

         GPRS  üzerinde , GPRS bağlantı imkanı bulunduğundan , internet üzerinden takip yapılabilir ve Güvenlik amacıyla da kullanılabilir. Cihaza alarm sensörleri ( PIR hareket dedektörü, cam kırılma dedektörü, pencere ve kapı açılma dedektörü, sismik kasa dedektörü) bağlanarak davetsiz misafirlerin mevcudiyeti tespit edilir ve SMS ile kullanıcı uyarılır.