• Bize Ulaşın

    +90 312 911 3 678

  • Çalışma Saatleri

    Hafta İçi 9.00 - 17.30

Yüksek Güvenlikli K 12 Mantar Bariyer Detayları

 

K 12 YÜKSEK GÜVENLİK HİDROLİK MANTAR BARİYER

Üst düzey güvenlik önlemlerinin vazgeçilmez bir unsuru olan Yüksek Güvenlikli   K – 12 Mantar Bariyer, dayanıklılığı,olası tehditlere karşı sağladığı güven ve benzerlerinden tamamen farklı yapısıyla bulunduğu tüm ortamlar da yüksek güvenlik elemanı olarak üstlenmiş olduğu görevi başarı ile sağlamaktadır.

Yüksek Güvenlikli Mantar Bariyer diğer benzerlerinden tümüyle ayrı tutmak gerekir. Gelebilecek olan en sert tehdit unsurları ve her türlü hava koşuluna karşı yüzde 100 dayanıklılığa sahip yüksek güvenlikli ürünler olup, Uluslararası normlarda ileri teknoloji kullanılarak üretilmektedirler. K – 12 Mantar Bariyerler, çapı ve yüksekliğini kullanılacak alanın ihtiyaçlarına uygun biçimde tüm optimizasyonlarını eksiksiz ve istenen güvenlik düzeyine göre düşünülülerek üretimi gerçekleştirilmektedir.

Yüksek güvenlikli mantar bariyerler, yükseltme ve alçaltma işlemleri elektronik özelliği sayesinde her türlü kart okuyucu, uzaktan kumanda, parmak izi tanıyan biyometrik okuyucular, otomatik plaka tanıma sistemi veya basit bir kontrol düğmesi gibi herhangi bir giriş kontrol sistemi aracılığıyla kontrol edilebiliyor. Ayrıca yüksek güvenlikli mantar bariyer sistemine manyetik loop dedektörler, fotoseller, yanıp sönen ışıklar veya kırmızı yeşil trafik ışıkları da kolaylıkla eklenebilmektedir.

Yüksek güvenlikli mantar bariyerler, 273 – 300 – 323 mm çaplarında,            900 – 1100 mm uzunluğunda, 30 – 50 – 70 mm et kalınlıklarında, hareketli kısmı elektrostatik toz boya ile 304 – 316 paslanmaz malzemeden üretilmekte olup, 7-9 saniye gibi bir sürede açılıp kapanabilen yüksek güvenlikli mantar bariyerler, 2 saniye gibi çok kısa bir sürede de acil kalkış imkânı sunabilmektedir. Elektrik kesintilerinde ise opsiyonel akü desteği ile kullanılabilmekte. Her coğrafya ve mevsimde kullanılabilen yüksek güvenlikli mantar bariyer, -30 °C / +70 °C gibi çok yüksek ve çok düşük sıcaklık aralıklarında tam performansla görevini ifa edebilmektedir.